Rüyada aşık hala kız ada ambulans görmek781

Rüya Detayı

Birden kalbim aniden dışarıya fırladı.Sonra hemen kalbimi yerden elime aldım.Çok temiz bir kalbim vardı ve hızla atıyordu.Sonra herkes seferber oldu benim halimi görünce.Koşuşturmaya başladılar ben koşuyordum bir yandanda fakirlere yardım ediyordum.Bi ambulans geldi beni götürmek için ama kalbim orada ameliyat edildi ama göremedim.
Bundan iki gün sonra ise sanki bu rüyanın devamı gibi bir rüya daha gördüm.ılk aşık oldugum ve hala güzel duygular beslediğim kız arkadas ile konuşuyordum.Ama aniden benden uzaklaştı ne oldugunu anlayamamıştım.
Peşinden gittim ama bulamadım.Sonra karşıma aniden iki sene önce evlenen kuzenim bembeyaz bir gelinlikle çıktı.Bana bir düğüne gittiğini ve arkadaşımında o düğünde oldugunu söyledi.Beraber yola çıktık.Bir kahvehanenin önüne geldik.Ben kuzenime beni beklemesini kahvehaneden birini görmem gerektiğini söyledim ve kahvehaneye girdim.Gerçek hayatta tanımadıgım ama rüyamda tanıdıgım kişilerle konuşup dışarı çıktım.Yola devam ettik ve düğüne gitmek için hazırlanan bir minibüs içinde insan gördüm.


Bu rüya toplam 1 adet oy alarak. Toplam 5 puan almıştır.



Rüya Tabiri

Selamlar rüyada kalb, duygularla ilgili olayları anlatır bu bir gönül ilişkisinin başlangıcına işaret ediyor,içinde göşyaşıda var mutlulukta.

Sizin Yorumlarınız

* Yorum Yapmak için Lütfen Giriş Yapınız !