Rüyada kapı koyun yeşillik ada alabalık görmek1098

Rüya Detayı

Selamlar.Bir rüyamın çok etkisinde kaldığım için sizinle paylaşmak ve mümkünse neye yorumlanır? Öğrenmek istiyorum.10 Aralık akşamı rüyamda pazara birkaç arkadaşla arabayla gidiyoruz.Bir iki yoldan dönüp bir bahçeli evden pazara geçiyoruz.Yalnız bahceli ev yeşillik. Pazara geçiyoruz, pazar öyle kalabalık bir topluluk. ınsanlar saf tutmuş, önde bir kişi.(yanılmıyorsam bayan) Bu insanlar çarşaflı arap topluluğu. Öndeki bir şey söylüyor kalabalık tekrarlıyor. Öndeki insanın arkasında çelik kapı gibi bir kapı öndekinin her sözüyle hareket ediyor. ıçimden bunlar buna mı tapıyorlar diye geçiriyorum.
Daha sonra bir eve gidiyoruz oradan eşyalarımızı alıp evimize gidecekmişiz.Birde koyun var orada. Hani önce koyunu mu eşyalarını alım derken çocuğun eline bir iki eşya veriyorum bende alıp sonra koyunu götürürüm, koyunu şimdi çekmek zor olur diye düşünüyorum. Daha sonra uyandımi
Yalnız beni etkileyen müthiş kalabalık arap topluluğu ve o büyük kapının hareket etmesi.şayet rüyamı yorumlarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.(ileti yollarsanız sevinirim)



Bu rüya toplam 2 adet oy alarak. Toplam 6 puan almıştır.



Rüya Tabiri

Evet kalabalık ve pazar yeri... Bu rüya sanırım tv programlarından etkilenerek gördüğünüz bir rüya ama içinizde kendinizi tatmin etme duygusu var. tatmin edemediğinizi egolarınız ön planda. Aynı zamanda kendinizi diğer insanlardan daha farklı ve zeki hissediyorsunuz. Pratik zekanızı kullanarak kendinizi biraz zorlarsanız bulunmak istediğiniz her durumda kendinizi var edebileceğinize inanıyorsunuz.

Sizin Yorumlarınız

* Yorum Yapmak için Lütfen Giriş Yapınız !