Rüyada korku tatlı iş abi ada görmek788

Rüya Detayı

Uzun zamandır eşimle evimize bir köpek almayı düşünüyorduk, ancak ikimiz de çalıştığımız için gündüz evde yalnız kalmasını istemediğimizden bu iş sürüncemede kaldı bir süredir.
Ama geçen akşam rüyamda acayip tatlı, şirin mi şirin ve had safhada sakin, sevecen bir köpeğimiz vardı. Koltukta eşimle aramıza girip ikimize de sevecen bir şekilde şımarıklıklar yapıyordu. Onu o kadar çok sevdim ki, aslında sokak köpeklerinden ve yeni karşılaştığım köpeklerden ısınana kadar bayağı ürkerim. Ama bununla hayat o kadar güzeldi ki evde dışarıda hep beraber keyifli oyunlar oynayıp yerlerde alt alta üst üste eğleniyorduk. Hatta o kadar ki aramızda duygusal bir bağ oluştuğunu hatırlıyorum.
Buraya kadar herşey çok güzel fakat en garip kısmı şöyle:
Evde bir akşam arkadaşlarımızla otururken ayaklarımın arasında dolaşıp kucağıma oturdu. Tüylerini okşayıp severken bir anda kendimi arka odalardan birinde onunla sevişirken buldum. Resmen cinsel ilişkiye giriyorduk. O ana kadar rüyamda köpeğin erkek olduğuna bile dikkatimi çekecek herhangi bir kısım hatırlamıyorum. Birdenbire böyle birşey oluyor ve bu çok hoşuma gidiyor.
Tabii daha sonrasını hatırlamıyorum, korku ve telaş içinde uyandım ve bu acayip rüyayı kimseyle paylaşamadım.
Sadece eşime rüyamda çok tatlı bir köpeğimiz olduğunu gördüğümü söyledim. ılginç bir şekilde o da aynı akşam evin içinde dünya tatlısı bir köpeğimiz olduğunu görmüş rüyasında..
En kısa sürede yorumlarınızı rica ediyorum.

Bu rüya toplam 2 adet oy alarak. Toplam 10 puan almıştır.



Rüya Tabiri

Rüyanız için güzel şeyler söylemek isterdim size.ama inanın başından sonuna kadar bütün mesajları olumsuz rüyanızın. rüyada eşinizden başkası ile sevişmek başa gelecek kötü olayların habercisidir.dikkat edin evliliğiniz çok tehlikeli bir dönemece girebilir ve bunların başlangıcı küçük masum gibi görünen kaçamak ve aldatmalardır.

Sizin Yorumlarınız

* Yorum Yapmak için Lütfen Giriş Yapınız !