Rüyada gelin kaynana zindan abi ada görmek1047

Rüya Detayı

Heryer kahverengiydi açik ve koyu tonlariyla. Düsmanlarimi gördüm benle dost geçinmeye çalisiyorlardi. Kendimi nedense üstün ve dokunulmaz hissediyordum. Bir komsumuz varmis gelin ve kaynana. Ben bir zindan gibi bir yerin basinda yöneticiyim. Ama orada ölecek olan insanlari oldürüyorum yani öldürüyoruz. Bir gurup insaniz ama bu görevi yaptigimizdan bize saygi duyuyor insanlar. O komsumuzun kaynanasi hastalaniyor ve zindan gibi yere götürüyoruz eski filmlerdeki gibi. Orada elini kolunu duvarlar kelepçelryip öldürüyoruz o yerdeki bütün öldürme isini ben yapiyorum. Tabiki
kimseye biz öldürdük demiyoruz. Ve en igrenci o öldürdüklerimizin etini yediriyoruz ve yiyiyoruz ben kendim ellerimle öldürdüm dogradim yasli kadini. Öldürdüklerimizin etlerinin büyük bolümünü kurbanlik et gibi ölünün sahibine veriyoruz kalanlarinida tagitiyor ve biz yiyiyoruz. O tanimadigim komsumun kaynanasini öldürdükten sonra her zamanki gibi dagitiyoruz. Ve komsum kazanda eti pisiriyordu annemle oturuyoruz ve kaynanasi pistikten sonra bize ikram ediyodu bizde annnemle yiyiyorduk. Ama güya kuranda boyle birsey varmis bizde ona uyarak içimiz rahat yiyiyormusuz.


Bu rüya toplam 3 adet oy alarak. Toplam 13 puan almıştır.



Rüya Tabiri

Selamlar korkmanıza gerek yok rüyanızın mesajı oldukça güzel,şöyleki rüyada insan öldürmek birilerine veya o insana iyilik etmek olarak yorumlanır,insan etleri gibi şeyler,o insanların kan bağı olan yakınları ile yapacağınız işlere işaret eder.rüyada annenizin olması sizin için çok çok güzel bir durum,rüyanız çok güzel mesajlar veriyor hayırlı olsun.

Sizin Yorumlarınız

* Yorum Yapmak için Lütfen Giriş Yapınız !