Rüyada odun orman pencere abi acı görmek1021

Rüya Detayı

ıstediğim zaman uçabiliyordum. arkamdan aslan gibi bir dişi geliyordum beni yakalamaya çalışıyordu ama ben uçarak kaçıyordum.Bi ara uçabildiğimi unutmuşum ve aslandan kaçıyordum bir uçurumun kenarına geldim. Yanımda bir çocuk vardı. Düşmek üzereydi onu uçurumdan kendiminde düşme pahasına kurtardım. Çocuğu kurtardıktan sonra ben niye korkuyorum ki uçabiliyorum dedim kendi kendime.
Daha sonra kendimi bi kumsalda buldum.Yanımda biri vardı ama hatırlamıyorum kim vardı. Ama tanıdık biri olduğunu biliyorum. Kumsalın bitiminde orman başlıyordu.Çok büyük ağaçların olduğu bir yemyeşil çam ormanı. Sağ tarafımda çam ağacının üstünde bir ağaç ev vardı. Herkes oraya çıkmak için koşuyordu yere kadar merdivenleri vardı. Yanımdaki çıkalımmı ? dedi bende tamam sen merdivenleri kullan dedim. o Merdivenleri çıkarken ben uçarak ağaç eve çıktım. Garip bir yerdi küçük küçük odalar vardı. Bir kafe gibi görünüyordu. Ama bir odaya 2 masa sığmıştı. pencere önünde ormana bakan bir masa tercih etmeye çalışıyordum ama pencereden gördüğüm tek orman kesilmiş odun yığınıydı.Daha sonra ağaç evden indim ve uçarak kumsala gittim. Sanırım birşey unutmuştum.

Bu rüya toplam 2 adet oy alarak. Toplam 6 puan almıştır.



Rüya Tabiri

Selamlar rüyada uçmak; özgürlüğü ,sizi engelleyen bir şeylerden kurtulmaya işaret eder,aslan güçlü dostlara işaret eder,çok güçlü dostlar kazanabilirsiniz,rüyanızın bütünü daha güçlü bir insan profili çiziyor,insanlara yardım eden,gücün sahibi,maddi manevi özgürlüğüne kavuşmuş bir insan.

Sizin Yorumlarınız

* Yorum Yapmak için Lütfen Giriş Yapınız !