Rüya Tabirleri Msn Nickleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Lütfen web sitemizi
standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar. Rüya tabirleri blogu açıldı.
Ana Sayfa - Rüya Tabirleri - Üye Ol - Rüya Sözlüğü - Rüya Gönder - Rüya Hakkında - Uyku Hakkında - Benim Rüyam

Rüyada vahşi,yara,şeytan,abi,ada görmek
EFSUNII
Yaş: 28 | Şehir: Sakarya | 0 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Ailece görüştüğümüz arkadaşaların evindeyiz. Beyler var sadece, sahur yapacağız, sigara içiyoruz ve evde fareler var. Çantama girmemiş olmalarını diliyorum ama beyaz güzel fareler. 3-4 kez ayrı odalarda görmüşüm. Daha sonra sınıf gibi bir yerdeyim. Kimseyi tanımıyorum ama sınıf arkadaşlarımmış ve samimiyiz. Üniversite ya da kurs gibi bir yer kıyafetlerleyiz. Biz arkadaşlarla laflarken çok hızlı bir hayvan dolanıyor. İlk kez görüyoruz ve ne olduğunu çözmeye çalışıyoruz. Kırmızı renkli bir şey. Ejderhanın küçüğü, kocaman sivri kulakları var. Kertenkeleden biraz büyük ve şeytanmış bu hayvan. Bir arkadaşımızın dudağına saldırıyor. Kan yoktu ama dudakları yara ve şiş içindeydi. Nasıl bir zararı olcağını bilmiyoruz. Herkese saldırıyor üstüne bir şey geçirelim diyorum, kafes gibi hapsedelim. O sırada biri çamaşır sepetini üstüne kapatıyor. Şeytan orada konuşuyor ama tam olarak ne dediği anlaşılmıyor ve git gide büyümesinden korkuyoruz ve arkadaşlardan biri saçmalamayın diyor zararsız açalım, bizden korktu diyor. Tabi minik şeytanımızda masum bir ifade takınıyor kadın o sırada açıveriyor ve ilk darbeyi o alıyor şeytanı çıkarmasına ben müsade etmiyordum ve şeytan kurtulduğu gibi bana bakıyor ben ondan önce davranarak çıkmaya çalışırken beni yakalayıp saldırıyor. Çizik falan yapmasını istemiyorum, ölümcül bir şey bulaşır falan belki diye ve boynunu kırıyorum ölüyor. Ardından bu kadar vahşi biri değilimdir aslında ama haketti diyorum. Üstünde zıplıyorum iyice eziyorum. Kan hiç yoktu. Herkes rahat bir nefes alıyor sevinelim derken hafif kıpırdadığını farkediyorum. Tekrar tekrar eziyorum, tekmeliyorum. O an bana zarar veremiyeceğini biliyorum ama onun ölümsüz olduğunu da biliyorum. Kısa bir süre güç toplayarak tekrar bana ya da başkalarına zarar verecek.






Etiketler: ada abi şeytan yara vahşi
Editör Yorumu (GREENCIN)

Birden hastalanabileceğinize, değişik ortamlarda bulunacağınıza, hasımlarınızı yenebileceğinize ve amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.


Yemek Tarifleri
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Site Kritik