Rüya Tabirleri Msn Nickleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Lütfen web sitemizi
standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar. Rüya tabirleri blogu açıldı.
Ana Sayfa - Rüya Tabirleri - Üye Ol - Rüya Sözlüğü - Rüya Gönder - Rüya Hakkında - Uyku Hakkında - Benim Rüyam

Rüyamda cin ile dövüştüm
ya_do
Yaş: 14 | Şehir: Ankara | 52 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Şimdi ben ablam ve arkadaşlarım beraber yazlık bir yerde 3 katlı ev tutmuş, en alt katında mutfakta ben ve ablam var ablam balığı kızartıyoduk sonra ben tam mutfaktan çıkacakken cin karşıma çıkıyo tabi ben korkuyorum ama ablam hiç birşey duymuyor, hatta benim mutfaktan çıktığımı zannediyor. Cin merhaba diyor, ben ne istiyorsun diyorum, dualar sureler okuyorum ama hiç bir işe yaramıyor. En sonunda ben onu yatırıp dövmeye başlıyorum ama ben dövdükçe o mutlu oluyor. Sonra beni hep izlediğini sölüyor ve çok ilginç, ben umursamaz bir tavırla ne halin varsa gör deyip mutfaktan çıkıyorum. Oda arkamdan kahkalar atıyor.






Etiketler: kızartılmış balık cin kahkaha yazlık ev
Editör Yorumu (yorumcu)

Aslında o cin sizin çevrenizde bulunan biri ve onu niteliklerinde dolayı öyle tanımlıyorsunuz. Ablanızın korkmaması bu kişi tanıyor olması ile alakalı. Dolayısıyla ablanızın erkek arkadaşlarından biri olabilir ve bu kişinin size olan ilgisi sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu konu ile ilgili ablanızla konuşabilir, fikir alabilirsiniz.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.


Yemek Tarifleri
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Site Kritik