Rüya Tabirleri Msn Nickleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Lütfen web sitemizi
standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar. Rüya tabirleri blogu açıldı.
Ana Sayfa - Rüya Tabirleri - Üye Ol - Rüya Sözlüğü - Rüya Gönder - Rüya Hakkında - Uyku Hakkında - Benim Rüyam

Ruyamda birşeylerden korkuyorum
zey85
Yaş: 23 | Şehir: Manisa | 0 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Rüyamda bir markete gittim, önce bahçesinde bekledim yanımda arkadaşlarım vardı ben birşeylerden korkuyordum ama ne olduğunu bilmiyorum. Sonra bir apartmana geldim 6. kattaymısız ben hala tedirginim balkona bakıyorum, su var evin içine girecek diye korkuyorum, alt kattakiler boğulmustur diye düşünüyorum. Merdiven boşluğuna çıkıyorum parmaklıklara bakıyorum alt katlarda su var mı diye, ama yoktu ve sonra uyanıyorum:))






Etiketler: su bahçe market balkon boğulmak Boğulmak bahce su basmak


Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.


Yemek Tarifleri
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Site Kritik