Rüya Tabirleri Msn Nickleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Lütfen web sitemizi
standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar. Rüya tabirleri blogu açıldı.
Ana Sayfa - Rüya Tabirleri - Üye Ol - Rüya Sözlüğü - Rüya Gönder - Rüya Hakkında - Uyku Hakkında - Benim Rüyam

Rüyamda araba çarpan bir çocuğu kurtardım
şenis
Yaş: 24 | Şehir: İstanbul | 3 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Rüyamda 4-5 yaşlarında bir erkek çocuğu görüyorum. Çocuğu tam araba çarpacakken onu kurtarıyorum. Sonra biri gelip çocuğa gel seni annene götüreyim diyor çocuk gitmek istemiyor. Bu çocuğu tanıyormusun diye soruyorum evet diyor bu çocuğun adı Ffeyyaz diyor ben adama güvenmiyorum. Tam peşinden gidecekken şiddetli bir yağmur yağıyor. Evden şemsiye alıp kardeşimle peşinden gitmeye çalışıyoruz ama bulamıyoruz. Bu arada da benim şemsiyem kırılıyor daha sonra evde oluyorum. Benim elimde yeşil bir elma var onu yiyorum tadı çok güzel. Bitirme safhasına gelmişken yengem ve komşularımızdan bir tanesi elmamdan tadmak istiyorlar. Isırıyorlar daha sonra benim eski çalıştığım bir bayan arkadaşta elmamdan tadıyor. Gerisini ben yiyorum. Elimdede bir kuru soğan var, sözde ben onu yiyecekmişim ama soğanı yemiyorum. Rüyamın yorumu için teşekkürler.






Etiketler: şemsiye elma yağmur çocuk araba Araba cocuk


Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.


Yemek Tarifleri
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Site Kritik