Rüya Tabirleri Sözlüğü A B C D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüya Tabirleri Oyunlar,oyun,oyundelisi.net

Rüya Tabirleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Aynı zamanda üyelerimizinde rüya tabirlerimize yorumları ve katkılarınıda görebilirsiniz. Lütfen web sitemizi standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar.

moda
Rüyada mutfak,ocak,sigara,ada,anne görmek
YUZBASIM
Yaş: 31 | Şehir: İzmir | 0 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Rüyamda eski erkek arkadaşım bizim eve gelmiş. Nöbetten çıkmış bizim evin eski haliyle bizim odada duvar dibindeki yatakta yatıyor. Ben bize gelmiş diye yanına gidip seviniyorum. Ama o beni rahatsız etme demeye çalır gibi, ellerini yüzüne kapatır gibi yapıyor. Sonra ben kendi yatağımda yatıyorum onuda yerde yatarkerken görüyorum. Annem başında birşeyler yapıyor. Ona kızıyorum. sonra tekrar ilk yattığı yatakta görüyorum onu . Yine başına gidip gidip bakıyorum. Bir ara o yatakta oturuyorken ben onun dişlerinin görüyorum. Dişleri sarıya yakın siyahtı. Sonra odanın kapısına eşiğe oturuyor bende yanına oturuyorum. Bana sigara veriyor kendide alıyor ama yakmıyoruz. Sonra o tekrar aynı yatakta yatıyor. Ben bizim mutfak penceresinden aşağı bakıyorum. O bizim alt katta oturuyormuş. pencerenin dibinde 4 lü ocak görüyorum. ocakların hepsi yanıyor. telaşla yanına gidip onu kaldırmaya çalışıyorum. Kalk kalK ocağı açık bırakmışşsın evin yanacak kalk diyorum.


Etiketler: ada anne sigara ocak mutfak
Editör Yorumu (RUYALARADMIN)

Eski erkek arkadaşınızla ilgili üzücü bir haber duyabilirsiniz. Onunla ilgili duyacağınız haberlerde endişelenebilir panik yapabilirsiniz.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz: