Rüya Tabirleri Sözlüğü A B C D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Aynı zamanda üyelerimizinde rüya tabirlerimize yorumları ve katkılarınıda görebilirsiniz. Lütfen web sitemizi standart rüya ve rehber dizinleri kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar.


Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:

Rüyada mezarlık,okul,uyuşturucu,arı,ay görmek
SEMANURAY
Yaş: 24 | Şehir: ?stanbul | 1 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Okul gibi bir yerdeyim. Okulun Merdivenlerinden yukarı çıkıyorum. Yukarı çıkarken, köşelerde sevgililer(münasip olmayan görüntülerle) görüyorum. İçimden ayıplıyorum onları! Sonra sınıfa giriyorum ders işleniyor. Orda kızlar görüyorum. Yüzleri mosmor çürükler içinde kalmış, tanınamayacak şekildeler. Hepsi bir sıraya dizilmiş önümde duruyorlar. Onlara bakıyorum, içimden diyorum ki; kesin bunlar uyuşturucu kullanıyordur, onun için morarmışlardır. Sonra ordan çıkıyorum. Biz mezarlığın yakınına bir yere taşınmışız! Sözde evime gidicem. Ama kendimi mezarlığın içinde, yürüyüş alanında buluyorum. Yengem de birden yanıma geliyor. Birlikte mezarlığın içinde ki yürüyüş alanında, kayak yapmaya başlıyoruz. Hızla aşağı doğru kayıyoruz. Ama her taraf yemyeşil... Mezarlık olmasına rağmen mutluyum. Büyük büyük ağaçların arasındayız. Birden o ağaçlar, benim bulunduğum yönün aksine doğru dibinden eğiliyor. (r) şeklini alıyor. Çok şaşırıyorum. Ağaçlar düzelmiyor. Öyle kalıyor. Sonra uyandım!


Etiketler: arı ay okul uyuşturucu mezarlık
Editör Yorumu (BY-YORUMCU)

Selamlar bilgiye değer verin sizi çok yücelere çıkaracak,hayatınıza çok güzel ve anlamlı başlangıçlar geliyor,bir ara kontrol elinizden gidebilir dikkatli olun.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.