Rüya Tabirleri Sözlüğü A B C D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Aynı zamanda üyelerimizinde rüya tabirlerimize yorumları ve katkılarınıda görebilirsiniz. Lütfen web sitemizi standart rüya ve rehber dizinleri kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar.
Rüyada karanlık,oda,saten,abla,ada görmek
HILALDERIN
Yaş: 28 | Şehir: İstanbul | 4 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Karanlık bir yerde duruyorum sonra hoşlandığım çocuk (aynı okulda okuyorduk) yanıma geliyor ve beni alıp bir yere doğru götürüyor. Yolda ikimizin de üstünde aynı giysi var (pijama) -biraz tozlu- ve ayaklarımızın da çıplak olduğunu görüyorum. Bu durum çok garibime gidiyor .Ben bunları düşünürken büyük demirlikli bir kapının önüne geliyoruz. Kapı büyük yeşillikli bir bahçeye açılıyor .O, kapıyı açıyor ve beni içeri sokuyor içerde hava günlük güneşlik kafamı gökyüzüne kaldırıyorum başka bir ülkenin bayrağı göndere çekilmiş.Ozaman buranın başka bir ülkenin toprağı olduğunu anlıyorum.Bahçenin tam ortasında tek katlı beyaz bir binanın içine giriyoruz .Burası onun kaldığı yermiş.Bana üstünü değiştirip geliceğini söylüyor ve gidiyor.Bende odadaki minderlerden birinin üstüne oturup bekliyorum bu arada çevremi inceliyorum aşırı lüks bir oda genelde eşyalarda kadife ,saten ve yaldızlar hakim fakat bu zenginlik beni hiç etkilemiyor.Sonra yanıma geliyor ve bana ailesini anlatıyor ve bu yıl son yılının olduğunu ve mezun olucağını anlatıyor. Bende bunun üzerine onu terk edip gidiyorum.Sonra birden kendimi okulun koridorunda buluyorum tam koridoru yarılamışken tekrar yanıma geliyor ve bana ablamla konuştuğunu ve benim onu neden terkettiğimi bildiğini söylüyor.Ve anlatmaya başlıyor eskiden okulda okuduğu bölümün keman olduğunu ve uzun bir süre müzisyenlikle uğraştığını ama artık bunun çok geçmişte kaldığını ,başka işlerle (uluslar arsı ticaretle) uğraşıcağını söylüyor.Fakat ben pek dinlemiyorum ve sen benim hayallerimi bilmiyorsun diyorum oda benim hayatımda ençok sevdiğim yeri ve nerde yaşamak istediğimi söylüyor .Onun bu sözü karşısında artık birşey söyleyemiyorum.


Etiketler: ada oda karanlık abla saten
Editör Yorumu (BY-YORUMCU)

Selamlar Rüyanız size bazı fırsatların çıkacağına işaret ediyor .bu fırsat aslında sizin için çok güzel olayların başlangıcını temsil ediyor, toplum nazarında itibar kazanacağınıza,ama etrafınıza sizi hakir duruma düşürecek bazı insanların toplanabileceğini.bütün bu aşamalarda doğru adımları atarsanız hayatınız rahat ve bolluk içinde geçebileceği mesajları var rüyanızda.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Rüya EtiketleriTüm Etiketler