Yüce yaradan beni ve yanımda birkaç kişi zannedersem kardeşlerimd Rusyada bir dağın tepesine götürdü.Her taraf bembeyaz sanki karla kaplıydı ama etraf çok sıcaktı.Dağlar arasında bir yer ve her yerde camiler vardı.Toprağa belli bir kısmı gömülü gibiydi ama toprak renginde değil oda beyaz kar gibiydi.
Kursa gidiyorum Gittiğim kursun hocasını rüyamda görüyorum.Yanına 1,5 metre karelikbir tuğla duvar örmüş.Bana hafif bir sertlikle ben bu cuma bu görevden ayrılıyorum diyor, bende siz giderseniz bende giderim diyorum bende cuma günü giderim diyorum.Hocam erkek ve geçen dönem bize ders verdi bu dönem farklı sınıfa ders veriyor.
Etiketler: ada oda anne kar toprak
Selamlar planlarınız da çok başarılısınız,çok yakın zamanda belirgin ba?arılar elde etmeniz olası,bilmen öğrenmen gereken konular var kendini yeti?tirmen gerekiyor bazı ?eyler için mücadele vermen ve onları söke söke alman lazım.
Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.

