Rüya Tabirleri Msn Nickleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Lütfen web sitemizi
standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar. Rüya tabirleri blogu açıldı.
Ana Sayfa - Rüya Tabirleri - Üye Ol - Rüya Sözlüğü - Rüya Gönder - Rüya Hakkında - Uyku Hakkında - Benim Rüyam

Rüyada hasta,koca,tuvalet,ada,akar görmek
BETUSS
Yaş: 23 | Şehir: İstanbul | 3 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

20 gün once ayrildigim sozlumle disaridaydik beraber carsida tuvalete giriyoruz ben aynaya bakarken o girip cikiyo cok ama cok uzun kaliyo cikinca arkasinda be giriyorum ama tuvaletin içi elim kadar solucanlarla dolu bir suru bu ne diye soruyorum bilmedigini soyluyo ama tüvaleten sonra rengi degisiyo olmek uzere olan hastalar gibi kivraniyo onun arkasindan ben girmiyorum tuvalete. renkleri beyaz igrenc koca koca kalin solucanlar. girdigimiz wc tek tuvalet oldugundan giremedn gidiyoruz ama rüyamda zaten tuvaletim yokmus. sonra elini yuzunu yikamasini soyluyorum sonra bereber cikiyoruz ama yolda koluna filan girmiyorum ve yesillik biyerden gecerek biduraga gidiyoruz o hala hasta gibi sorular.






Etiketler: ada akar hasta koca tuvalet
Editör Yorumu (BY-YORUMCU)

Selamlar rüyanız ,güzel bazı şeyleri kazanırken başka şeylerin kaybolacağına işaret ediyor,bu kim olur belli değil belki insanlar,belki iş kariyer maddiyat,bilinmez.tuvalet çoğu kere maddi kazanca yorulur,ama sevdiğiniz insanı solgun görmeniz iyi değil buda manevi kayıplara işarettir,şöyle özetlemek mümkün,zengin ama mutsuz.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.

Yemek Tarifleri
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Site Kritik