Rüya Tabirleri Msn Nickleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Lütfen web sitemizi
standart rüya ve rehber dizinleri ile kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar. Rüya tabirleri blogu açıldı.
Ana Sayfa - Rüya Tabirleri - Üye Ol - Rüya Sözlüğü - Rüya Gönder - Rüya Hakkında - Uyku Hakkında - Benim Rüyam

Rüyada hala,sabah,savaş,ada,anne görmek
LEUAPAR
Yaş: 28 | Şehir: Balıkesir | 0 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Yaşadığım şehre bomba atıyorlardı, yani birnevi savaş çıkmıştı. Annemlerin mahallesinede bomba attılar ama patlamadı. Esnaf komşum bombanın patlaması gerektiğini söyledi ve patlattı. Her yer toz duman, ateş. Çok kötüydü. Annemi ve babamı kaybetmiştim. Aramaya başladım ve annemi buldum yaşıyordu ama babam hala yoktu. Dayımı gördüm o sırada hemen cep telefonunu aradık babamın can çekişen bir sesle açtı ve öldü. Tekrar aradık artık çok geçti ulaşamdık ve ben kenidimi kaybettim. Canımın çıktığı kadar ağlamaya başlamıştım ve sabah ağlayarak uyandım.






Etiketler: ada anne hala sabah savaş
Editör Yorumu (GREENCIN)

Çok ağır bir borç altına girmeye işarettir.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.

Yemek Tarifleri
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Site Kritik