Rüya Tabirleri Sözlüğü A B C D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri

Ruyalar.com Türkiye'nin kişiye özel ücretsiz rüya tabirleri portalıdır. Sitemize göndermiş olduğunuz rüyalarınız Uzman yorumcular tarafından ücretsiz olarak tabir edilir. Aynı zamanda üyelerimizinde rüya tabirlerimize yorumları ve katkılarınıda görebilirsiniz. Lütfen web sitemizi standart rüya ve rehber dizinleri kıyaslamayınız. Sitemiz size özel ve kaliteli rüya tabirleri sunar.
Rüyada gece,kalabalık,polis,ada,alabalık görmek
IRISHKA
Yaş: 30 | Şehir: Sakarya | 0 Kez Oylandı...
   Bu Rüyayı Oyla:

Aile yakınlarından olduğunu düşündüğüm birkaç kişiyle birlikteyken kalabalık bir polis grubu geliyor yanımıza,ama telaşla değil güle oynaya geliyorlar ve bana 'seni tutuklamaya geldik' diyorlar.Ben çok kızıyorum,bana gıcıklık yaptıklarını düşünüyorum ve kendi kendime 'Hiç suçum yok ki' diyorum ama nafile.Kollarımı arkamda bağlayıp kelepçe takıyorlar.Beni götürürlerken eski patronumu görüyorum ve ona suçsuz olmama rağmen beni götürüyorlar diyorum.O bana inanmıyor.Bir süre beni götürdükleri yerde kaldıktan sonra nasıl oluyorsa geri dönüyorum fakat orada bekleyenler bana 2 kişiyi daha tutukladıklarını söylüyorlar.Beni tutukladıkları ev eski ve ahşap bir ev.Merdiveni çıkınca kapının önünde geniş bir balkonu var.Bu yaşananlar gece oluyor.


Etiketler: ada gece polis kalabalık alabalık
Editör Yorumu (BY-YORUMCU)

Selamlar rüyanız büyük ihtimal iş yaşantınızla ilgili bazı durumlara işaret ediyor,rüyada kelepçelenmek bir olay karşısında acze düşmek elinden birşey gelmeden öylece seyirci kalmaya işaret ediyor.



Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Lütfen buraya tıklayınız.
Site İçi Arama

Günlük Burcunuz

Burcunuzu seçiniz:


Rüya EtiketleriTüm Etiketler